Kevätkokous 2004

Kuvia kevätkokouksen yhteydessä pidetystä workshopista

Tiedeopetusyhdistyksen kevätkokouksesen yhteydessä 13.3.2004 pidettiin workshop, jossa Terhi Kataja, Tiina Kero ja Janina Salonen esittelivät tamimkuun alussa Englannissa Readingin yliopistossa pidetyn konferenssin antia. Aluksi näytettiin demoja ja vinkkejä mm. aineiden olomuotojen opettamiseen ja valon heijastumisen demonstroimiseen. Lopuksi kaikki pääsivät kokeilemaan erilaisia työohjeita, joita matkalta tarttui mukaan. Osa työohjeista tulee olemaan kevään aikana Ksenonit nettisivuistolla huhti- ja kesäkuun teemojen yhteydessä.

Kumiletku nestemäisessä typessä

Hiilidioksidilla täytetty ilmapallo nestemäisessä typessä.


Kun palloa ravistaa, voi kuulla kiinteän hiilidioksidin helinää!

Janina Salonen esittelemässä voirasiaan rakennettua ”laitetta”, jolla voi demonstroida valon heijastumista lasin sisällä.Ja lopuksi kaikki pääsivät itse kokeilemaan erilaisia töitä, sekä selailemaan Englannista tuotua kirjallisuutta.Comments are closed.