PORTAAT ILMIÖIDEN MAAILMAAN koulutus

Tervetuloa Tiedeopetusyhdistyksen tutkivan oppimisen koulutukseen maanantaina 5.11. klo 16-17.30 TEKin neuvottelutiloihin os. Ratavartijankatu 2 A 9. krs. Sisäänkäynti jalankulkutasosta Junailijanaukion puolelta. ilmoittautuneille lähetämme ennen kokousta vahvistusviestin ja sijaintikartan.

Tule kokemaan, mitä iloa ja oivalluksia tutkimuksellisuus varhaiskasvatuksesta lukioon tarjoaa. Tutkijatunneilla saa ihmetellä, kysyä, olla utelias, olettaa, tehdä kokeiluja ja tutkimuksia yhdessä toisten kanssa, keskustella tuloksista ja oppia uutta. Tutkijatunneilla tutkimuskohteena ovat maailman ja elämän erilaiset kohteet, ilmiöt ja vuorovaikutussuhteet. Ihmisen vastuu maapallon ekosysteemistä, ihmisen ja kaikkien elollisten hyvinvointi ja kestävä elämäntapa nostetaan vahvasti esille.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Jos työskentelet opetustehtävissä, ilmoittaisitko kouluasteen.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään torstaina 1.11 tiedeopetusyhdistys@gmail.com

Koulutusta ennen on Tiedeopetusyhdistyksen vuosikokous klo 15-16. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Yhteystiedot

Itä-Pasilaan pääsee kätevästi paikallisjunalla, raitiovaunulla tai bussilla. Sijainti kartalla

https://www.google.com/maps/dir//60.1979559,24.9366098/@60.1974137,24.9352379,17z/data=!4m2!4m1!3e0

Saapuminen omalla autolla: ?Pysäköinti Itä-Pasilassa

http://pasilanpysakointi.fi/pysakointitilat-ita/

 

T

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *